AJANKOHTAISTA

Pestimo palvelee betonin kuljetus- ja pumppauskaluston korjauksissa ja huolloissa Juvanmalmilla osoitteessa Läntinen teollisuuskatu 21A. Paikalle on helppo saapua, tilat sijaitsevat aivan Kehä III varressa.

 

Huollamme betonikuljetus-ja pumppauskalustoa nopeallakin aikataululla! Tavoitteenamme on aina asiakaslähtöisyys, haluamme palvella asiakkaitamme hyvin ja perusteellisesti.

 

Meiltä saat myös alan tarvikkeet ja pumppausletkut määrämittaisina. Toimitamme työmaille myös painevaluliittimet ja linjat räätälöityinä.

 

 

AJANKOHTAISTA

Pestimo on rakennusalan teknisiin tuotteisiin erikoistunut yritys, joka palvelee asiakkaitaan hyvin ja perusteellisesti. Tarjoamme kattavan valikoiman alan laadukkaita tuotteita ja välineitä Mecbon mäntäpumpuista Elcan radio-ohjainjärjestelmiin. Haluamme varmistaa myös edustamiemme tuotteiden toimivuuden ja käyttövarmuuden pitkälle tulevaisuuteen. Siksi tarjoamme mittavan valikoiman kulutus- ja varaosia sekä tarvikkeita.

AJANKOHTAISTA

Pestimo on rakennusalan teknisiin tuotteisiin erikoistunut yritys, joka palvelee asiakkaitaan hyvin ja perusteellisesti. Tarjoamme kattavan valikoiman alan laadukkaita tuotteita ja välineitä ja haluamme varmistaa myös edustamiemme tuotteiden toimivuuden ja käyttövarmuuden pitkälle tulevaisuuteen.

Uutiset

Ota yhteYttä

Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

yhteystiedot

Jukka Horkka Toimitusjohtaja

jukka.horkka@pestimo.com
+358 (0) 40 044 1274

© 2022 | Pestimo | Läntinen Teollisuuskatu 21 A, 02920 ESPOO | info@pestimo.com | Puh. 040 504 2120